Portofoons en mobilofoons voor

Mens, Zorg
& overheid

Als je voor elkaar moet zorgen

Als we iets hebben geleerd in de recente coronajaren is het wel hoe belangrijk het werk in de ziekenhuizen, zorginstellingen en hulpdiensten is voor onze gezondheid, veiligheid en ons welzijn. Zelf zullen de medewerkers zeggen dat ze hun werk alleen samen konden doen. En samen is een ander woord voor communicatie, waarbij de portofoonsystemen een hoofdrol hebben. De professionals werken in teams die lang niet altijd op hetzelfde moment op dezelfde plek zijn. Binnen of buiten, op zaal of tijdens een ronde. Overleggen over ontwikkelingen of ondersteuning moet dan snel en ongestoord kunnen. Zo kunnen zij de zorg en veiligheid bieden die onze samenleving draaiend houdt.

Portofoon maakt samenwerken effectiever 

OTOS LMR Systems voorziet je medewerkers van een effectief portofoonsysteem met een op maat gemaakt en storingsvrij bereik. Dat is een basisvoorwaarde om hun individuele inspanningen effectiever te maken voor patiënt, bewoner of burger. 

Door de medewerkers onder te brengen in groepen, hebben andere collega’s geen last van voor hen onbelangrijke of zelfs storende berichten. Individueel ontworpen oortjes houden de communicatie discreet en praktische draagtassen houden hun handen vrij tijdens hun werk

CommCheck

CommCheck is een nieuwe ontwikkeling die de portofooncommunicatie nog makkelijker en vooral meer omvattend maakt. Dit platform stelt portofoons in staat om via het GSM netwerk te functioneren. Het platform zorgt ervoor dat ook smartphones, computers en tablets met portofoons kunnen communiceren. Met niet meer dan een goede internetverbinding. Je medewerkers hebben via CommCheck alle digitale informatie onder de knop die in het ziekenhuis, de zorginstelling en hulpdienst beschikbaar is. Zo kunnen zij beter onderbouwde beslissingen nemen of zelfs real time met andere deskundigen overleggen die niet ter plaatse zijn. Vraag er eens naar wanneer je de mensen van OTOS LMR Systems spreekt. Zij hebben ervaring met deze systemen en zijn er enthousiast over.

Kies voor een partnerschap met Otos

Kies voor communicatie waar u op kunt vertrouwen.

Ervaringsverhalen

SHI tevreden met beter portofoonbereik in nieuwe pand

SHI

De verhuizing naar hun nieuwe 21.000 vierkante meter grote bedrijfslocatie betekende voor SHI, toeleverancier van de non food groothandel, in het NoordBrabantse Asten eindelijk veel meer bedrijfsruimte. Dat was geen overbodige luxe met circa 12.500 verschillende artikelen die SHI voor zijn afnemers op voorraad houdt. De nieuwe representatieve kantoorruimte werd betrokken in oktober 2022 en het royale, ruim vier voetbalvelden grote, magazijn werd afgelopen november-december in gebruik genomen.

Goede porto's van Otos basis vertrouwensband met Unipol

Unipol

“Had ik maar meer leveranciers zoals OTOS LMR Systems. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. In de meer dan dertig jaar dat we met Marcel Coenen en Hugo Peppelenbosch samenwerken, hebben we een echte vertrouwensband met hen opgebouwd. Zij houden onze cruciale portofoonvloot in topconditie.”

Leonardo Royal Hotel Amsterdam blij met nieuwe porto’s

Leonardo Royal Hotel Amsterdam

General manager Jakob-Jan Blaauw van het fonkelnieuwe Leonardo Royal Hotel Amsterdam heeft het nieuwe portofoonsysteem al direct bij de openingsfestiviteiten op 17 oktober 2019 kunnen uitproberen. Internationale concern managers, eigen medewerkers en relaties genoten volop van het bruisende feest dat gepresenteerd werd door Katja Schuurman. Er mocht niks mis, er ging niks mis en de portofoons van OTOS LMR Systems speelden hier een onmisbare rol in.

Veiligheid in zorg beter door betrouwbare communicatie

Archipel Zorggroep, locatie De Landrijt, Eindhoven

De Landrijt is een verpleeghuis voor mensen met aandoeningen als Korsakov, Huntington, Parkinson en dementie bij jonge mensen. Het bestaat uit twee woontorens van vijf en negen verdiepingen. Dat vraagt speciale maatregelen voor de veiligheid van de hulpbehoevende bewoners in noodsituaties, bijvoorbeeld bij brand. Maar de bedrijfshulpverleners merkten dat hun portofoons op de bovenste verdiepingen ronduit slecht de centrale coördinator beneden in de hal konden bereiken. Onacceptabel natuurlijk.

Rijstwafels, constructiestaal en goede portofoons

Sanorice, Veenendaal

Rijstwafels, constructiestaal en portofoons, dit is een combinatie die toch wel nieuwsgierig maakt. Het bruggetje zit hem in de service die OTOS LMR Systems aan het internationale bedrijf levert bij de BHV op het fraai gelegen maar uitgestrekte bedrijfsterrein tussen de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug. Sinds de grote productie uitbreiding verstoort het extra constructiestaal de ontvangst. Ingrijpen was dus noodzakelijk.