Otos LMR Systems

werkwijze

Stap 1:
keuzes maken

OTOS LMR Systems begint met goed luisteren naar jouw unieke communicatiesituatie. Wat gebruik je nu? Waarom voldoet dat niet, wat zijn de werkelijke problemen en wat is het budget? Alles erop en eraan tegen de hoogste prijs kopen is vrijwel nooit de oplossing. Maar ook is het niet realistisch om met een beperkt budget de Formule 1 onder de portofoons te willen. Een goede keuze bespaart je al gauw duizenden Euro’s.

Stap 2: implementatie

Vervolgens komt OTOS LMR Systems met een concreet voorstel en kostenplaatje. Wat zij toelichten en onderbouwen en waar nodig aanpassen aan jouw wensen. Pas als hier akkoord over is, komen zij de apparatuur leveren. Zij zijn pas klaar als het systeem volledig geïnstalleerd is en naar wens functioneert. Dat omvat dus ook training van de medewerkers die de porto’s gaan gebruiken. Je kunt het systeem nu in gebruik gaan nemen.

Stap 3: onderhoud & reparatie

De portofoons zijn geen issue meer en de gebruikers vertrouwen er zonder nadenken op dat ze het gewoon blijven doen. OTOS LMR Systems houdt contact en spreekt een onderhoudsschema af. Eens per jaar komen zij op afspraak langs en meten de apparatuur door. Is er reparatie nodig, dan pakken zij dit snel op. Vaak krijg je vervangende apparatuur, zodat het werk gewoon door kan. OTOS LMR Systems heeft een opmerkelijk goede reputatie op dit vlak.

Kies voor een partnerschap met Otos

Kies voor communicatie waar u op kunt vertrouwen.