Portofoons en mobilofoons voor

Hotel & Recreatie

Hospitality, sfeer en veiligheid echt waarmaken

In de hotel- en recreatiewereld staat zorg voor comfort en veiligheid van de gasten centraal. Vanaf dat zij met hun bagage aankomen tot zij weer vertrekken. Na een ontspannen vakantie of na een succesvolle business meeting. Dat vraagt van receptie, catering, roomservice, parking, security/BHV en recreatieteams snelle en naadloze samenwerking. Dus moeten alle betrokken medewerkers en managers blind kunnen vertrouwen op hun lokale portofoonnetwerk. Van de lobby tot op de etages, in de liften en in de parkeergarage. Bij alle huisjes, zwembaden en winkelcentra op het vakantiepark verhoogt de portofoon service en veiligheid. OTOS LMR Systems dimensioneert en onderhoudt het systeem tot in de puntjes.

Overtref de verwachtingen

Uw teams zijn ieder op hun eigen manier onmisbaar voor een bevredigend verblijf van de gasten. Een soepele communicatie tussen de teams op al hun locaties verbetert hun dienstverlening, omdat zo het geheel van je performance groter is dan de som van hun afzonderlijke inspanningen.

Dat vraagt voldoende en ongestoord bereik over soms grote afstanden of voorbij stevige muren of in liften. Zet het portofoonsysteem in een keer goed op door OTOS LMR Systems in te schakelen voor de juiste apparatuur en instructie van je teams. Zo kunnen je mensen soepel samenwerken en haal je de maximale waardering van je gasten.

CommCheck

In de hotel- en recreatiewereld is snelle informatie-uitwisseling rond reserveringen, aankomsten, vertrek, zoekgeraakte bezittingen of verdwaalde kinderen van groot belang. OTOS LMR Systems heeft hiervoor het innovatieve communicatieplatform CommCheck beschikbaar. Je portofoons kunnen via het GSM-netwerk direct communiceren met smartphones, computers en tablets. Hiervoor is alleen een internetverbinding nodig. De CommCheck apparaten lijken sterk op de vertrouwde portofoon. Het opzetten van een netwerk op je locatie is vakwerk en OTOS LMR Systems weet hoe dat in de beste configuratie moet.

Kies voor een partnerschap met Otos

Kies voor communicatie waar u op kunt vertrouwen.

Ervaringsverhalen

SHI tevreden met beter portofoonbereik in nieuwe pand

SHI

De verhuizing naar hun nieuwe 21.000 vierkante meter grote bedrijfslocatie betekende voor SHI, toeleverancier van de non food groothandel, in het NoordBrabantse Asten eindelijk veel meer bedrijfsruimte. Dat was geen overbodige luxe met circa 12.500 verschillende artikelen die SHI voor zijn afnemers op voorraad houdt. De nieuwe representatieve kantoorruimte werd betrokken in oktober 2022 en het royale, ruim vier voetbalvelden grote, magazijn werd afgelopen november-december in gebruik genomen.

Goede porto's van Otos basis vertrouwensband met Unipol

Unipol

“Had ik maar meer leveranciers zoals OTOS LMR Systems. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. In de meer dan dertig jaar dat we met Marcel Coenen en Hugo Peppelenbosch samenwerken, hebben we een echte vertrouwensband met hen opgebouwd. Zij houden onze cruciale portofoonvloot in topconditie.”

Leonardo Royal Hotel Amsterdam blij met nieuwe porto’s

Leonardo Royal Hotel Amsterdam

General manager Jakob-Jan Blaauw van het fonkelnieuwe Leonardo Royal Hotel Amsterdam heeft het nieuwe portofoonsysteem al direct bij de openingsfestiviteiten op 17 oktober 2019 kunnen uitproberen. Internationale concern managers, eigen medewerkers en relaties genoten volop van het bruisende feest dat gepresenteerd werd door Katja Schuurman. Er mocht niks mis, er ging niks mis en de portofoons van OTOS LMR Systems speelden hier een onmisbare rol in.

Veiligheid in zorg beter door betrouwbare communicatie

Archipel Zorggroep, locatie De Landrijt, Eindhoven

De Landrijt is een verpleeghuis voor mensen met aandoeningen als Korsakov, Huntington, Parkinson en dementie bij jonge mensen. Het bestaat uit twee woontorens van vijf en negen verdiepingen. Dat vraagt speciale maatregelen voor de veiligheid van de hulpbehoevende bewoners in noodsituaties, bijvoorbeeld bij brand. Maar de bedrijfshulpverleners merkten dat hun portofoons op de bovenste verdiepingen ronduit slecht de centrale coördinator beneden in de hal konden bereiken. Onacceptabel natuurlijk.

Rijstwafels, constructiestaal en goede portofoons

Sanorice, Veenendaal

Rijstwafels, constructiestaal en portofoons, dit is een combinatie die toch wel nieuwsgierig maakt. Het bruggetje zit hem in de service die OTOS LMR Systems aan het internationale bedrijf levert bij de BHV op het fraai gelegen maar uitgestrekte bedrijfsterrein tussen de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug. Sinds de grote productie uitbreiding verstoort het extra constructiestaal de ontvangst. Ingrijpen was dus noodzakelijk.