Uw Strategic business partner in Communicatie Systemen


Vaak veel medewerkers


Hoe groter een bedrijf is, hoe moeilijker het is de communicatie gestroomlijnd te laten verlopen. In de industrie- en transportsector is het dan ook belangrijk een goed communicatiesysteem te hebben. Uiteraard geldt dit ook voor kleinere bedrijven. Bij zowel industrie als logistiek is het essentieel een goed portofoonsysteem te hebben om je medewerkers snel te kunnen bereiken. Met één druk op de knop is dit al mogelijk, een ontzettend efficiënte manier van werken dus.

 

Veiligheid

Het snel moeten kunnen bereiken van mensen geldt zeker als er zich een ongeluk voordoet. Een goed portofoonsysteem verhoogt de veiligheid en de snelheid waarmee iemand bij een eventueel ongeluk kan worden geholpen.

 
Inpasbaar

Voor elk bedrijf zijn er mogelijkheden voor een geschikt portofoonsysteem. Daarbij is het belangrijk te kijken wat u als bedrijf wilt en nodig heeft. Zo heeft een uitgebreid bedrijf aan zee een systeem met een groter bereik nodig dan een klein overzichtelijk bedrijf in een kantoorpand. Voor iedere situatie biedt Otos LMR Systems een oplossing.

 

MTP8550EXNX-5300E2

Neem contact met ons op


Download hier de formulieren van het Agentschap Telecom voor:

Aanvraag vergunning frequentieruimte
Wijzigen vergunning frequentieruimte