Uw Strategic business partner in Communicatie Systemen

Hoe betrouwbaar is uw communicatie bij een calamiteit?

 

Geachte heer, mevrouw,

Gaat het komende jaarwisseling lukken uw familie per gsm Gelukkig Nieuwjaar te wensen? Direct om 00.05 uur? Zou het u dan wel lukken hulpdiensten of uw eigen operators te bereiken als er op uw locatie een calamiteit uitbreekt?

Een groeiende reeks (bijna)rampen en incidenten toont aan dat (mobiele) telefonie, maar ook uw eigen IT-netwerk alarmerend snel overbelast raken of zelfs uitvallen. U kunt dan geen sturing meer geven aan hulpverlening of brandbestrijding. Alleen het persoonlijk uitleggen aan journalisten en televisiecamera’s dat uw communicatie ingestort is en u machteloos staat, is nog mogelijk.

Tenzij u kwalitatief volwaardige portofoons gebruikt. Compleet met zendvergunning en hi-tech faciliteiten. Dan is een druk op de knop wel effectief om hulpdiensten te waarschuwen, medewerkers te instrueren en direct betrouwbare updates over de calamiteit of mogelijke gewonden te ontvangen.

Het Agentschap van Telecom (Ministerie van Economische Zaken) vindt zorgvuldige communicatie en deugdelijk portofoongebruik zo belangrijk dit najaar al extra controles gehouden worden. Ook u kunt bezoek krijgen.

Kunt u een inspectie zonder vervelende gevolgen doorstaan? Heeft u twijfels of problemen, neem dan vrijblijvend contact op met de Sales afdeling van OTOS LMR Systems, Tel: 06 532 51 439.

Met vriendelijke groet,

Marcel Coenen

Sales Engineer OTOS LMR Systems

 

Neem contact met ons op


Download hier de formulieren van het Agentschap Telecom voor:

Aanvraag vergunning frequentieruimte
Wijzigen vergunning frequentieruimte