Uw Strategic business partner in Communicatie Systemen

Service en onderhoud

Bij Otos LMR Systems is service erg belangrijk. U kunt bij ons niet alleen terecht om een portofoon te kopen: wij bieden het totaalpakket. Daarbij kiezen we voor een langetermijnrelatie met onze klanten, wat inhoudt dat we u gericht kunnen helpen bij het onderhoud van onze producten. Onze technische dienst, gevestigd in Lithoijen, heeft kennis van zaken en helpt u snel. Doordat we reparaties in eigen beheer uitvoeren, zijn de wachttijden kort. Monteurs kunnen u desgewenst ook op locatie helpen.

Advies

Onze service kenmerkt zich ook door het eerlijke en onafhankelijke advies dat we u op gebied van portofoons en mobilofoons geven. Otos LMR Systems is volledig op de hoogte van alles wat er speelt op de markt van deze communicatieapparatuur en kan u van alle benodigde informatie voorzien. Een gedegen advies wordt gevolgd door op maat gemaakte oplossingen voor het probleem van de klant. Voor alle vragen kunt u contact met ons opnemen.

Bereikproblemen portofoon/mobilofoon netwerken

Wanneer u in bezit bent van een portofoon netwerk en het bereik niet meer voldoende is kan het raadzaam zijn om het een  ander eens goed tegen het licht te houden.  
Wanneer er door deze externe factoren een probleem is ontstaan kan het zo  maar zijn dat u voorheen wel communicatie had op bepaalde plaatsen maar nu niet meer.
Belangrijk is daarom te weten waarom deze problemen er nu wel zijn en voorheen niet.
U heeft bijvoorbeeld licentievrije portofoons en u bent klaarblijkelijk toe aan meer professionele apparatuur.
Of u heeft al portofoons met een licentie van het Agentschap Telecom maar toch is het bereik niet als voorheen. Is dan een Repeater een oplossing of toch digitale apparatuur?

In samenwerking met u en onze expertise komen we zeker tot een oplossing van uw bereikprobleem.


Totaalpakket

Portofoons en mobilofoons vormen de core business van Otos LMR Systems, maar wij bieden u meer dan dat. Zo leveren wij tal van accessoires, zoals een tassenlijn, oortjes, remotespeakers etc. voor portofoons. Ook voor alarmontvangers, personenzoekinstallaties, repeaters en Espa koppelingen bent u bij ons aan het goede adres. Daarnaast kan Otos LMR Systems u helpen aan pager systemen. Dit zijn oproepsystemen, waarbij niet gesproken wordt, maar er eenzijdig berichten verstuurd kunnen worden. In tal van situaties is dit systeem afdoende. Het werkt zeer snel en is veel betrouwbaarder dan een GSM-netwerk. Tenslotte bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid tot het huren van apparatuur (zie onder).

Het totaalpakket dat Otos LMR Systems biedt, kenmerkt zich door service, kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Wij spreken de taal van onze klanten. Hierbij staat persoonlijke aandacht aan de basis van een langdurige relatie. Laat u door ons informeren over de mogelijkheden binnen uw bedrijf of organisatie.


Verhuur

Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid tot het verhuur van portofoons. Waar mogelijk, helpen wij u dan ook graag. Alle aantallen en merken zijn daarbij bespreekbaar. Dat geldt ook de periode van huren, variërend van een dag tot een jaar of wat u maar wilt. In combinatie met door ons zelf geassembleerde repeaters zijn er mogelijkheden op elk terrein.

Otos LMR Systems migreerde per ingang van 15 november 2012 haar analoge huurvloot naar het digitale Nexedge protocol van Kenwood. We hebben dus een schat aan ervaring met digitaal.
Wanneer een portofoon net te weinig bereik heeft is een Repeater de oplossing om toch overal dekking te krijgen.

Heeft u interesse, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Neem contact met ons op


Download hier de formulieren van het Agentschap Telecom voor:

Aanvraag vergunning frequentieruimte
Wijzigen vergunning frequentieruimte