Uw Strategic business partner in Communicatie Systemen


Over Motorola

Het Amerikaanse Motorola is een grote speler en een erkend merk op het gebied van communicatietechnologie. Otos LMR Systems levert een flink aantal soorten portofoons en mobilofoons van Motorola. In onderstaand overzicht vind je de meest populaire modellen.

Mototrbo

Mototrbo is het digitale systeem van Motorola op basis van dmr.

De Portofoons zijn leverbaar in vele modellen met of zonder display en zelfs met ingebouwde GPS ontvanger.

Enkele voorbeelden:

Motorola SL4000

SL4000-4010

 

In  combinatie met een Mototrbo Repeater is communicatie van 2 onafhankelijke gesprekken op dezelfde frequentie mogelijk door gebruik te maken van de TDMA zendtechniek.

Motorola SL1600

SL1600

De mogelijkheden met Mototrbo zijn enorm en kan met legio applicaties worden uitgebreid, omdat dit maatwerk is dient u bij interesse contact met ons op te nemen.

De portofoons zijn ook leverbaar in ATEX. De Mototrbo ATEX portofoons zijn ook analoog inzetbaar.

 

DP4401EX:
Dreigingen van explosief gas of brandbare stof, op een booreiland of in een open mijn, uw werknemers worden hier dagelijks mee geconfronteerd. Veilige, betrouwbare communicatie is absoluut cruciaal in dergelijke gevaarlijke omgevingen. Dat is de kracht en de prestatie van MOTOTRBO digitale radio. De DP4401Ex ATEX-gecertificeerde portofoon levert ongeëvenaarde spraak- en datacommunicatie met geïntegreerde GPS en best-in-class audio die intelligent audio en aanpasbare gesproken aanwijzingen bevat. Verkrijgbaar in UHF en VHF frequentiebanden, de DP4401Ex is eenvoudig te gebruiken en beschikt over 32 kanalen, drie programmeerbare knoppen, noodknop, mandown en lone worker functie en is IP67 gecertificeerd.

 

 DP4401EX

 

DP4801EX
Dreigingen van explosief gas of brandbare stof, op een booreiland of in een open mijn, uw werknemers worden hier dagelijks mee geconfronteerd. Veilige, betrouwbare communicatie is absoluut cruciaal in dergelijke gevaarlijke omgevingen. Dat is de kracht en de prestatie van MOTOTRBO digitale radio.De volledig uitgeruste DP4801Ex ATEX gecertificeerde portofoon levert ongeëvenaarde spraak- en datacommunicatie met geïntegreerde GPS, sms, full-color display met dag/nacht-modus om het lezen van sms-berichten eenvoudiger te maken en best-in-class audio welke is voorzien van Intelligent Audio en aanpasbare gesproken aanwijzingen.Verkrijgbaar in UHF en VHF frequentiebanden, de DP4801Ex is voorzien van een 5-regelig display, volledig toetsenbord, een capacititeit tot 1.000 kanalent, vijf programmeerbare knoppen, noodknop, man down en lone worker functies en IP67 gecertificeerd.

DP4801EX

 

TETRA

Communicatie ten top, wanneer de hoogste kwaliteit, aansluitmogelijkheden, alarmopvolging, prioriteiten, betrouwbaarheid, etc. vereist wordt is Tetra de beste oplossing.

MTP8550EX

Dit is de nieuwste TETRA ATEX portofoon van Motorola. De MTP8550EX heeft een opvallend rode kleur, vergroot bereik, verbeterde batterij levensduur, luid en duidelijke audio, sterk chassis en ergonomische grip.

Verder is de MTP8550EX voorzien van volledig toetsenbord met grote toetsen voor bediening met handschoenen. De portofoon is qua stof en waterdichtheid zowel IP64, IP65, IP66 als IP67 gekwalificeerd.

 MTP8550EX

Luid en duidelijk geluid
De MTP8000Ex serie is geoptimaliseerd voor uitstekende audio prestaties in alle soorten luidruchtige omgevingen. Geluid via zowel de luidspreker als de accessoires is duidelijker, zelfs op maximale volume, en de gebruiker is duidelijk hoorbaar in de luidste omgevingen.

Betere dekking
Hoge gevoeligheid van de ontvanger en een hoog zendvermogen geeft de MTP8000Ex Serie een grotere dekking en verbeterde prestaties in een gebouw. Voor uiteindelijke extra veiligheid is de radio voorzien van een LED-indicator aan de onderkant van de antenne deze waarschuwt de gebruiker wanneer de dekking slecht is. 

Robuust ontwerp
De radio's van de MTP8000Ex Serie zijn gebouwd om te werken in de zwaarste en meest gevaarlijke omgevingen, zowel in koude en natte als in de stof en hitte, met IP65, IP66 en IP67 certificeringen.

Geïntegreerde Bluetooth
Een veilige draadloze Bluetooth-technologie is geïntegreerd in de MTP8000Ex Serie, zodat een bereik van draadloze accessoires en collaboratieve apparaten veilig en betrouwbaar kan worden gecombineerd met de radio.

Geavanceerde ergonomie
De MTP8000Ex serie is ontworpen om de bruikbaarheid te herdefiniëren, van het T profiel naar de overdreven bedieningsknop, voelbare toetsen, vergrote noodknop en gestructureerde PTT-knop.

Batterij met verlengde levensduur
Met een verlengde levensduur van de batterij van meer dan 16 uur, kunnen werknemers er zeker van zijn dat de MTP8000Ex Serie klaar is voor een langere periode in het geval van calamiteiten of onvoorziene situaties.

Gemakkelijker te gebruiken
Met het intuïtieve gebruikersinterface, innovatieve naambord, grote hoofd display en de secundaire bovenste display maken het makkelijker om noodhulp meldingen te zien, de status van het groepsgesprek of de status van de accu, de MTP8000Ex serie is ontworpen om gemakkelijker te gebruiken.

 

Specificaties

  •  Frequentiebereik: 350-470 MHz
  •  Accuduur batterij: 16 uur
  •  -30°C tot +55°C bedieningstemperatuur 
  •  Luide en duidelijke audio >1,2W

 

Functies

  •  Volledig toetsenbord
  •  Sterk robuust ontwerp voor optimale betrouwbaarheid in zware omstandigheden
  •  Krachtig, hoge kwaliteit audio in de meest veeleisende omgevingen
  •  Volledig assortiment van ondersteunende ATEX gecertificeerde accessoires voor een oplossing op maat
  •  Atex-certificering

 

 

Neem contact met ons op


Download hier de formulieren van het Agentschap Telecom voor:

Aanvraag vergunning frequentieruimte
Wijzigen vergunning frequentieruimte