Uw Strategic business partner in Portofoon en Mobilofoon Systemen

Het Chinese kwaliteitsmerk Hytera is een zeer innovatief concern. De aanwezige knowhow zorgt voor hoogstaande producten.

Hytera, een toonaangevende ontwerper en fabrikant van professionele draadloze communicatieapparatuur, is één van de meest vooruitstrevende fabrikanten om de meest waardevolle en op maat gemaakte oplossingen aan klanten over de hele wereld te bieden. Hytera bedient wereldwijd professionele gebruikers van de overheid, openbare veiligheid, nutsbedrijven en zakelijke omgeving.

Volgens onafhankelijk onderzoek is Hytera gerangschikt op de tweede plaats in de wereldwijde terminal markt. Sinds de oprichting van Hytera in 1993 in Shenzhen, is Hytera uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de Professional Mobile Radio (PMR) markt met klanten in meer dan 80 landen.
Inclusief de ontwikkeling van TETRA systemen bij Hytera Mobilfunk, de Duitse subsidiary, worden nieuwe producten ontwikkeld en bestaande producten worden verbeterd in drie onderzoek- en ontwikkelingscentra.

Analoog, Digitaal DMR, Atex en Tetra behoren tot de mogelijkheden.

 

Hytera TC-610p VHF/UHF
 

TC-610P_18

Harde, lawaaierige en stoffige arbeidsomstandigheden in de bouw kunnen uw efficiëntie en productiviteit verlagen doordat uw radio vervuild raakt en de audio vermindert.

De TC-610p is hierop het antwoord voor gebruikers in deze industrieën, door haar hoge IP certificering (IP66)

 

Hytera PD405

PD405

De PD405 DMR portofoon geeft u een conventionele DMR radio voor een starters prijs.De portofoon is bijzonder duurzaam en de oplaadbare batterij zorgt er voor dat het 16 uur actief kan zijn in de digitale modus. Daarnaast ondersteunt de portofoon mixed-channel operatie, dus is de portofoon in staat om analoge en digitale signalen te detecteren op een enkel kanaal, en automatisch naar de relevante werkwijze veranderd.

 

 

 

 

PT790-Ex Tetra

 

De PT790 Ex is de eerste portofoon met de zwaarste ATEX certificering van de wereld. Deze portofoon is getest op het “ia” level.

De robuuste constructie en zijn veiligheidsfuncties zorgen voor ideaal gebruik bij gevaarlijke omgevingen zoals de olie en gas industrie.

 

Hytera PD795Ex VHF/UHF

RS65_2012-07-11_PD795Ex_01

De Hytera PD795EX voldoet aan de open ETSI DMR-standaard. Daarnaast geven de IEC- en ATEX-normen, het robuuste design en de IP67 normering deze portofoon garantie voor veilige en betrouwbare communicatie in gevaarlijke omgevingen die explosieve gassen en brandbare stoffen kunnen bevatten.

 

Hytera PD715 Ex

PD715EX

Radio's zijn onmisbare instrumenten voor vele deskundigen. Voor iedereen die werkt in een omgeving met explosieve gassen, ontvlambare stoffen, in de mijnbouw speelt de veiligheid een zeer belangrijke rol. Hytera's nieuwe PD715 ATEX portofoon garandeert betrouwbare communicatie in gevaarlijke omgevingen met zijn uitstekende robuustheid en de intrinsieke veiligheid. De portofoon voldoet aan de Europese ATEX richtlijnen.

Neem contact met ons op


Download hier de formulieren van het Agentschap Telecom voor:

Aanvraag vergunning frequentieruimte
Wijzigen vergunning frequentieruimte