Uw Strategic business partner in Communicatie Systemen

Het Chinese kwaliteitsmerk Hytera is een zeer innovatief concern. De aanwezige knowhow zorgt voor hoogstaande producten.

Hytera, een toonaangevende ontwerper en fabrikant van professionele draadloze communicatieapparatuur, is één van de meest vooruitstrevende fabrikanten om de meest waardevolle en op maat gemaakte oplossingen aan klanten over de hele wereld te bieden. Hytera bedient wereldwijd professionele gebruikers van de overheid, openbare veiligheid, nutsbedrijven en zakelijke omgeving.

Volgens onafhankelijk onderzoek is Hytera gerangschikt op de tweede plaats in de wereldwijde terminal markt. Sinds de oprichting van Hytera in 1993 in Shenzhen, is Hytera uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de Professional Mobile Radio (PMR) markt met klanten in meer dan 80 landen.
Inclusief de ontwikkeling van TETRA systemen bij Hytera Mobilfunk, de Duitse subsidiary, worden nieuwe producten ontwikkeld en bestaande producten worden verbeterd in drie onderzoek- en ontwikkelingscentra.

Digitaal DMR, Atex en Tetra behoren tot de mogelijkheden.

 

Hytera PD405

PD405

De PD405 DMR portofoon geeft u een conventionele DMR radio voor een starters prijs.De portofoon is bijzonder duurzaam en de oplaadbare batterij zorgt er voor dat het 16 uur actief kan zijn in de digitale modus. Daarnaast ondersteunt de portofoon mixed-channel operatie, dus is de portofoon in staat om analoge en digitale signalen te detecteren op een enkel kanaal, en automatisch naar de relevante werkwijze veranderd.

 

Hytera PD685

 

De PD685/PD685G portofoon is de ideale partner voor de migratie naar digitale mobiele radio. De PD685 / PD685G heeft een licht gewicht, een metalen behuizing en ondersteunt digitale en analoge communicatie. Dankzij het volledige toetsenbord, drie programmeerbare toetsen en het heldere LCD-scherm, zorgt de PD685 / PD685G voor een geweldige gebruikerservaring.

 

Hytera X1P

De X1p van Hytera combineert een compact design samen met uitgebreide functionaliteiten, en dat allemaal geïntregreerd in een slechts 23mm dunne behuizing. Het toestel is voorzien van geïntregreerd Bluetooth, GPS, volledig toestenbord, scherm, en vier programmeerbare toetsen. Daarnaast is er aan dit toestel een IP67 waarde toegekend. Thin, digital and with a key pad.

 

 

PT790-Ex Tetra

 

De PT790 Ex is de eerste portofoon met de zwaarste ATEX certificering van de wereld. Deze portofoon is getest op het “ia” level.

De robuuste constructie en zijn veiligheidsfuncties zorgen voor ideaal gebruik bij gevaarlijke omgevingen zoals de olie en gas industrie.

 

Hytera PD795Ex VHF/UHF

RS65_2012-07-11_PD795Ex_01

De Hytera PD795EX voldoet aan de open ETSI DMR-standaard. Daarnaast geven de IEC- en ATEX-normen, het robuuste design en de IP67 normering deze portofoon garantie voor veilige en betrouwbare communicatie in gevaarlijke omgevingen die explosieve gassen en brandbare stoffen kunnen bevatten.

 

Hytera PD715 Ex

PD715EX

Radio's zijn onmisbare instrumenten voor vele deskundigen. Voor iedereen die werkt in een omgeving met explosieve gassen, ontvlambare stoffen, in de mijnbouw speelt de veiligheid een zeer belangrijke rol. Hytera's nieuwe PD715 ATEX portofoon garandeert betrouwbare communicatie in gevaarlijke omgevingen met zijn uitstekende robuustheid en de intrinsieke veiligheid. De portofoon voldoet aan de Europese ATEX richtlijnen.

Neem contact met ons op


Download hier de formulieren van het Agentschap Telecom voor:

Aanvraag vergunning frequentieruimte
Wijzigen vergunning frequentieruimte