Uw Strategic business partner in Communicatie Systemen

Wanneer u informatie over BHV of Atex apparatuur nodig hebt maak dan een afspraak met onze sales afdeling. Wij komen graag op bezoek om op locatie bij uw bedrijf uitleg en advies te geven over bijvoorbeeld:


BHV Portofoons

Wij zijn specialist op het gebied van communicatieapparatuur. Wij hebben een grote kennis over portofoons, mobilofoons en pager apparatuur om een goed werkend communicatie systeem te adviseren. Door samen te werken met bedrijven die BHV opleidingen verzorgen weten we exact wat de beste oplossing is voor uw bedrijf. Graag komen we ook bij uw bedrijf uitleg verschaffen over het belang en uitleg van deze apparatuur.

Atex Portofoons

Wij hebben de kennis van Atex portofoons en smartphones en onze monteurs zijn in bezit van een Atec certificaat zodat ze weten wat voor uw bedrijf nodig is. Atex apparatuur is geschikt om in een bepaalde zone waarvoor de portofoon of smartphone is gecertificeerd veilig te kunnen functioneren.

Ook andere communicatie oplossingen zijn mogelijk zoals alarm meldingen van de brandcentrale op de portofoon.

Reparatie Portofoons

Veel reparaties worden in eigen beheer uitgevoerd door onze monteurs zodat de communicatie apparatuur zo snel mogelijk weer bij de gebruiker kan functioneren, uitgezonderd Atex apparatuur, een Atex reparatie kan en mag alleen door de producent van het Atex product worden uitgevoerd.

Veldsterktemeting Portofoons

Wanneer u aanschaf overweegt van een communicatie systeem is het belangrijk te weten of er voldoende dekking is op de plaats waar u de communicatie apparatuur wilt gebruiken. Dit dient vooraf in kaart te worden gebracht om voldoende inzicht te krijgen wat en welke apparatuur hiervoor nodig is. Wij zorgen dat u daarvoor de juiste informatie krijgt door eerst een veldsterkte meting bij u uit te voeren.

U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken om bij u langs komen.

Contact

 

Neem contact met ons op


Download hier de formulieren van het Agentschap Telecom voor:

Aanvraag vergunning frequentieruimte
Wijzigen vergunning frequentieruimte